PENN PLAX AKVARIUM LIGHT LED (8 égővel) világítás - lámpa akváriumra

9 990 Ft
Adóval együtt

AQUARIUM LED (8 égő) 075063

Telepítés - a LED világítás biztonságos és könnyen telepíthető. A készüléket rögzítse az akváriumhoz. A hosszú tetszőlegesen állítható nyak maximális rugalmasságot biztosít az egyedi világításhoz.

Mennyiség

Fontos biztonsági előírások:
Figyelmeztetés!
A meghibásodások megelőzése érdekében a lámpa használata során szükséges néhány óvintézkedés betartása, melyet az alábbi néhány pontban írunk le. Kérem, figyelmesen olvassa, és tartsa be.
A következőkben leírt óvintézkedések betartásával megelőzhető és elkerülhető a balesetek és meghibásodások előfordulása.
Elektromos árammal történő balesetek megelőzése érdekében, különös figyelmet fordítson a biztonságos működtetésre, mivel az akvárium "vizes" terület. A következőkben felsorolt esetben ne próbálkozzon saját-kezűleg a készülék javításával, hanem küldje szakszervizbe, vagy vonja ki a használatból!
Ha a lámpa véletlenül a vízbe esik, ne nyúljon hozzá, rögtön kapcsolja le az elektromos hálózatról.
Elhelyezéskor ügyeljen arra, hogy használat során a lámpa nem lehet vizes, nem érintkezhet vízzel.
ne használja a készüléket, ha a tápkábel vagy a dugó sérült, ha nem működik megfelelően, ha leesett, vagy bármilyen más meghibásodása van. Ha a készüléken tápkábel vagy a csöves világítótestek sérültek,(nem javítható sem nem cserélhető), a készüléket ki kell dobni!
A készülék vízzel való érintkezésének elkerülése érdekében, a lámpát erősítse az akvárium egyik falára. A tápkábelen mindig legyen lelógó-lecsöpögtető rész, mely lelóg a konnektor alá. Így elkerülhető, hogy a víz eljusson egészen a dugóaljzatba. Ha a lámpa véletlenül mégis beleesne a vízbe elsőnek húzza ki a tápkábelt a konnektorból, és csak azután vegye ki a készüléket a vízből. Abban az esetben, ha a víz eljutott egészen a konnektorba, elsőnek a hozzá tartozó biztosítékot kell kikapcsolni az elosztószekrényben, és csak azután kihúzni a konnektorból a tápkábelt!
Ügyeljen arra, hogy a lámpa ne világítson közvetlenül senki szemébe, különös figyelmet fordítson a gyermekekre!Égési sérülések elkerülése érdekében ne nyúljon a felforrósodó részekhez (fűtő, reflektor, égő és hasonlók)
A készüléket mindig kapcsolja le az elektromos hálózatról, ha nem használja. A tápkábelt sose húzza ki a dugóaljzatból erőszakkal, fogja meg a dugót és óvatosan húzza ki.
A készüléket soha ne használja másra, mint az előírt célra. A gyártó által nem ajánlott, vagy árusított kiegészítők veszélyt jelenthetnek.
Ne kösse be és ne tárolja a készüléket kitéve az időjárás viszontagságainak, vagy fagypont alatti hőmérsékleten.
Bekapcsolás előtt győződjön meg arról, hogy a készülék az akváriumhoz helyesen van rögzítve.
A készülék csak otthoni használatra készült. A nyílásoknak a készülék felső részén szabadon kell lenniük! Ezek akadályozzák meg a készülék felmelegedését.
Őrizze meg ezt az útmutatót!
Kobolka 075063