PACIFIC 60 akvárium 54l 60x30x30cm teljes felszereléssel 1x15W Eco

39 990 Ft
Adóval együtt

CSAK SZEMÉLYES ÁTVÉTEL AZ ÜZLETEKBEN!

AKVÁRIUM beépített világítással és teljes felszereléssel
A felszerlés fartalmaz:
-szabályozható fűtőt
-belsőszűrőt
-digitásli hőmérőt
-halkifogó hálót
-műanyag hátteret
Mennyiség

Használatba helyezés:
1. Töltse fel az akváriumot vízzel. A maximális vízmennyiség az akvárium felső széle alatt 2 cm-rel legyen.
2. Ellenőrizze le a világítótestet. Győződjön meg arról, hogy az izzólámpa helyesen van odaerősítve, valamint hogy az izzólámpaaljazat jól oda van csavarozva.
3. Helyezze a világítótestet az akvárium felső pereme fölé, majd csatlakoztassa az áramzsinórt aljzatba úgy, hogy az lazán, az aljzatnál mélyebben lógjon. Így abban az esetben, ha az akváriumból véletlenül víz folyna ki, a víz végigfolyik az áramzsinóron é snem kerül kapcsolatba az aljzatta.
Az akváriumot kizárólag belső térben használja. Győződjön meg arról, hogy az elektromos halózati feszültség megfelel-e a termék címkéjén feltüntetett hálózati feszültségnek. Ne kapcsolja be a világítást, ha annak bármely része az akvárium vizével közvetlenül érintkezik. Ha hosszabbítót használ a lámpa csatlakoztatásához, győződjön meg arról, hogy annak elektromos áram kapacitása megfelelő-e. Ne helyezzen semmilyen tárgyat a világítótestre; az akváriumot úgy helyezze el, hogy minden oldalról szabadon elérhető legyen. Áramtalanítsa a készüléket, mielőtt BÁRMILYEN "műveletet" végezne az akváriummal. Ha a világítótest véletlenül beleesik a vízbe, először húzza ki az áramzsinórt az aljzatból, majd melje ki a berendezést a vízből. Ha víz éri a aljzatot, először kapcsolja le az áramot a főkapcsoló szekrényben és ezt követően húzza ki az áramzsinórt az aljzatból. Ne végezzen semmilyen javítást a használati útmutatóban leírtakon felül. Az arámzsinór sérülése esetén a világítótestet csak a gyártó, illetve szakszerviz javíthatja.
Kobolka11032