Lactade Gél 300 g

0 Ft
Adóval együtt

A termék jelenleg nem rendelhető!

Belsőleges gél

Célállat fajok: szarvasmarha (tejelő tehén)

Ionizált-kalciumot és gyógynövényeket tartalmazó gyógyhatású termék az ellés után jelentkező tejláz megelőzésére és kiegészítő kezelésére. Szabadon forgalmazható állatgyógyászati gyógyhatású termék.

Összetétel: Cissus quadrangularis, Uraria picta, Lepidum sativum, kalcium-klorid, magnézium-klorid

Mennyiség

Javallat: A Lactade gel ionizált kalciumot és gyógynövényeket tartalmazó termék tejelő szarvasmarhák részére, mely alkalmazható a különböző eredetű kalcium hiányos állapotok (pl. tejláz) kiegészítő kezelésére. Elősegíti a tehenek szervezetének ellés utáni gyors regenerálódását. Hozzájárulhat a klinikai és szubklinikai kalciumhiány leküzdéséhez, elősegíti a tehén szervezetének gyors regenerálódását. Preventíven alkalmazva jelentősen csökkenti az ellési bénulás kialakulásának veszélyét.

Adagolás, alkalmazás: Tehenenként egy tubus (300 g) tartalmát szükséges szájon át beadni az ellést megelőzően, majd egy újabb tubust az ellést követő 6-18 órával. Az első és a második dózis beadása között minimum 24 órának el kell telnie!

Helyezze a tubus fejét az állat szájába, majd óvatosan nyomja ki a gélt. Győződjön meg róla, hogy a terméket az állat valóban lenyelte. Az alkalmazásnál ügyelni kell rá, hogy a tubus tartalma ne kerüljön hirtelen az állat torkához. Használat előtt alaposan fel kell rázni!

Garuda