Zerokeet folyadék- élősködőkre 100 ml

2 990 Ft
Adóval együtt

A ZEROKEET egy gyógynövények tudományosan bizonyított hatékonyságára alapozott folyékony koncentrátum kutyák külső élősködőktől való megtisztítására, a szőrzet és a bőr egészséges állapotának helyreállítására.

A kedvencünkkel tett napi séta valódi testi-lelki felüdülést, kikapcsolódást jelent mind saját magunk, mind kutyánk számára. A szabadban eltöltött idő azonban az egészséges testmozgás pozitív hatásain túl különféle betegségek, fertőzések veszélyét is magában hordozza. A parkok, mezők, erdők növényzete, valamint a kutyatársak szőrzete számos, a bőrt és a szőrzetet megtámadó élősködőt rejt, amelyek komoly bőrbetegségek kialakulását okozhatják.

Az egyetlen termék, ami enyhítette a kutyáknál a hőség okozta viszketést és irritációt.

Mennyiség

A ZEROKEET koncentrátum a bőrre és a szőrzetre dörzsölve vagy permetezve segít a szőrzet és a bőr külső élősködőktől való megtisztításában.

Használati előnyök:
Komplex összetétele biztosítja rendkívüli hatékonyságát.
Kizárólag természetes alapanyagokból készül.
Környezet- és állatbarát készítmény.
Vegyi anyagoktól mentes.

Adagolása:
Hígítsa a szert vízzel az alábbi javallat, vagy az állatorvos utasítása szerint, és vigye fel az érintett területre (dörzsölje kézzel, vagy permetezze):

  • bolha és tetű fertőzöttség esetén: 1:4 arányú hígításban 2-3 kezelés 5 napos időközönként.
  • kullancs fertőzöttség esetén: 1:2 arányú hígításban 2-3 kezelés 2 napos időközönként.
  • szőrtüszőatka (demodicosis) fertőzöttség esetén: 1:2 arányú hígításban az első héten naponta 2×, majd naponta 1× a teljes gyógyulásig.
  • rühatka (scabies) fertőzöttség esetén: 1:2 arányú hígításban naponta 1× 7 napig.

megelőzésként: 1:4 arányú hígításban 15 naponta.

A megfelelő hatás eléréséhez hagyja a szert 18-24 órán át a szőrön, mielőtt lemosná.

Figyelmeztetés: A készítmény foltot hagyhat a textíliákon, valamint a világos színű kutyák bundáját is átmenetileg elszínezheti. A kezelést követően lemosó fürdetés javasolt.

Ayurveda